De Voordelen Van Een Restaurant App

De voordelen van een Restaurant app

Wat heb je als restaurant aan een eigen app? Wat zijn de voordelen van een app ten opzichte van een website?
Apps zorgen voor meer en sneller terugkerende bezoekers door een aantal mogelijkheden die wij in huis hebben.
Ontdek hoe je met een restaurant app je omzet verhoogt.

Zelfs als een restaurant een mobiel vriendelijke website heeft, zal een eigen restaurant app je veel opleveren.
Je verwelkomt er meer gasten door en je blijft je gasten bedienen, ook als ze niet bij je op bezoek zijn.

Wat denk je dat een effectievere manier van communicatie met gasten is? Af en toe een e-mail sturen en hopen dat ze je website eens bezoeken? Of je complete restaurantervaring op de smartphone van je gast, inclusief je dagelijkse aanbieding en al je sociale media gegroepeerd in je eigen huisstijl op één plek? En wist je dat de meeste mensen een tafel reserveren terwijl ze op hun werk zijn? Dat doen ze liever online dan dat ze je restaurant moeten bellen.

Wij kunnen alle informatie van je restaurant in een app verwerken, bijvoorbeeld, de openingstijden, acties, wij kunnen ook een heel boeking’s systeem integreren.

Het voordeel van een app is dat je gasten jou restaurant app 24/7 bij hun hebben, dus je kan je gasten 24/7 een push bericht sturen. En je gasten overhalen om naar uw restaurant te komen, als het rustig is.

Je kan ook korting’s bonnen weg geven via de app waarmee je zorgt dat jou gasten naar jouw restaurant komen. Je kunt instellen dat de korting’s bon 1x gebruikt mag worden of meerdere keren, jij bepaalt hoer de actie verloop en hoe lang.

Je kan ook een spaar module gebruiken in je app waardoor jou gasten voor zoveel keer iets moeten hebben besteld of iets dergelijks, waar mee jou klanten bij zo vaak een “zegel” hebben gehad een gratis Koffie krijgen.

Dit zijn slechts een aantal voordeel van wat een app te bieden heeft.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?
Mail ons dan op: aron@app2go.nl